غذاهای سه سوته: خلاصه تجربیات نی نی سایت (20 ایده)
همه ما مادرها (و پدرها!) گاهی اوقات به دنبال غذاهایی هستیم که سریع و آسان آماده شوند. اینجاست که غذاهای “سه سوته” به دادمان میرسند. در این پست، 20 ایده از غذاهای سریع و آسان را که از تجربیات مادران در نی نی سایت جمعآوری شده، با شما به اشتراک میگذاریم.

این غذاها برای روزهایی که وقت کافی ندارید، یا حوصله آشپزی زیاد را ندارید، عالی هستند. پس با ما همراه باشید!
- ✅املت گوجه فرنگی (به همراه نان تست)
- ✅نیمرو (با نان و پنیر)
- ✅پنیر و خیار و گوجه
- ✅ماست و میوه
- ✅سیب زمینی سرخ کرده (آماده)
- ✅سوسیس تخم مرغ
- ✅تن ماهی (با نان یا سالاد)
- ✅سالاد الویه (از قبل آماده شده)
- ✅کوکو سبزی (از قبل آماده شده یا نیمه آماده)
- ✅نودل فوری
- ✅عدسی (از قبل پخته شده)
- ✅خوراک لوبیا (از قبل پخته شده)
- ✅املت قارچ
- ✅املت اسفناج
- ✅تخم مرغ آب پز
- ✅پوره سیب زمینی (آماده)
- ✅ساندویچ کره و مربا
- ✅ساندویچ کره و عسل
- ✅حلیم (آماده)
- ✅سوپ آماده
این لیست بر اساس تجربیات و نظرات کاربران نی نی سایت جمع آوری شده و ممکن است سلیقه ها متفاوت باشد.
غذاهای سه سوته: خلاصه تجربیات نی نی سایت
املت گوجه فرنگی
همیشه نجاتدهنده! گوجه فرنگی خرد شده، تخممرغ، نمک، فلفل و روغن. سریع و سیر کننده. بعضیها کمی پیاز داغ هم اضافه میکنند که خوشمزهتر بشه. من خودم یه کوچولو رب گوجه هم میریزم رنگش خوشگلتر شه. یادتون نره حرارت کم باشه تا املتتون نسوزه. میشه با نون تست هم خورد. یه کم پنیر پیتزا هم روش بریزید خوشمزه میشه. موقع پخت یه حبه سیر له شده هم بزنید عالی میشه.
نیمرو
سادهترین و سریعترین گزینه. فقط تخممرغ و روغن لازم داره. میگن نیمرو با کره یه چیز دیگهست. میتونید بعد از پخت روش نمک و فلفل سیاه بپاشید. بعضی ها زرده ش رو عسلی دوست دارن. میشه با نون بربری تازه خورد. میتونید با سوسیس سرخ شده هم سرو کنید. برای تنوع تخم مرغ رو هم بزنید و بعد سرخ کنید.
سیب زمینی سرخ کرده
همه عاشقشیم! سیب زمینی رو خلالی کنید و توی روغن سرخ کنید. قبل از سرخ کردن بذارید توی آب سرد تا ترد بشه. بعد از سرخ شدن نمک و فلفل بزنید. میشه با سس کچاپ یا مایونز خورد. برای طعم بهتر میتونید کمی پودر سیر هم بهش اضافه کنید. سیب زمینی ها رو قبل سرخ کردن خشک کنید تا روغن کمتری جذب کنه. از سیب زمینی مخصوص سرخ کردن استفاده کنید.
ماکارونی فوری
ماکارونیهای لیوانی یا کاسهای که فقط آب جوش میخواد. البته طعمشون خیلی با ماکارونی خونگی فرق داره. برای مواقعی که خیلی عجله دارید خوبه. میتونید کمی آویشن بهش اضافه کنید. اگه دوست دارید تند بشه، فلفل قرمز بزنید. بعضی ها کمی سس کچاپ هم بهش اضافه میکنند. بهتره از برند های معتبر استفاده کنید.
پنیر و گردو
یه میانوعده سریع و مقوی. پنیر و گردو رو با هم بخورید. میتونید با نون هم بخورید. پنیر تبریز با گردو خیلی خوشمزه میشه. میتونید کمی سبزی خوردن هم کنارش بذارید. گردو رو خرد کنید تا راحت تر خورده بشه. از پنیر کم نمک استفاده کنید. این ترکیب برای صبحانه هم عالیه.
تخم مرغ آب پز
تخم مرغ رو توی آب بذارید و آب پز کنید. حدود ۱۰ دقیقه کافیه. بعد از پخت بذارید زیر آب سرد تا پوستش راحت جدا شه. میتونید با نمک و فلفل بخورید. بعضی ها دوس دارن زرده اش کاملا سفت بشه. میشه با نون تست و آووکادو خورد. تخم مرغ آب پز رو توی سالاد هم میتونید استفاده کنید. بهتره تخم مرغ ها تازه باشن.
عدسی
اگر از قبل پخته باشید، خیلی سریع آماده میشه. فقط باید گرمش کنید. میتونید با گلپر و سرکه بخورید. پیاز داغ هم خیلی خوشمزه اش میکنه. میشه با نون سنگک تازه خورد. قبل از خوردن کمی روغن زیتون بهش اضافه کنید. اگر خیلی غلیظ بود، کمی آب بهش اضافه کنید. عدسی برای فصل سرما خیلی خوبه.
تن ماهی
تن ماهی رو باز کنید و با نون و گوجه بخورید. حتما قبل از مصرف ۲۰ دقیقه بجوشونیدش. میتونید کمی آبلیمو بهش بزنید. پیاز و خیارشور هم کنارش خوشمزه میشه. میشه با پیازچه هم خورد. حتما از برند های معتبر استفاده کنید. روغن تن ماهی رو دور بریزید.
سالاد الویه
اگر از قبل درست کرده باشید، یه غذای آمادهست. میشه با نون باگت خورد. خیارشور و شوید طعمش رو بهتر میکنه. میتونید کمی آبلیمو هم بهش اضافه کنید. اگه رژیم دارید، مایونز کمتری استفاده کنید. سیب زمینی و مرغ رو زیاد له نکنید. سالاد الویه رو توی یخچال نگهداری کنید.
ماست و خیار
یه میان وعده خنک و سریع. ماست، خیار رنده شده، نعناع خشک و نمک. میتونید سیر رنده شده هم بهش اضافه کنید. گردو خرد شده هم خوشمزه اش میکنه. میشه با نون پیتا خورد. اگر ماست چکیده استفاده کنید، غلیظ تر میشه. خیار رو قبل از رنده کردن پوست بگیرید. نعناع تازه هم میتونید استفاده کنید.
ساندویچ کره و مربا
یه صبحانه یا میانوعده ساده. نون تست، کره و مربا. مربای توت فرنگی یا آلبالو خیلی خوشمزه میشه. میتونید با چای میل کنید. به جای کره میتونید از خامه استفاده کنید. نون تست رو میتونید قبلش کمی تست کنید. از کره گیاهی هم میتونید استفاده کنید. این ساندویچ برای بچه ها خیلی مناسبه.
فرنی
اگر آرد برنج و شیر داشته باشید، سریع آماده میشه. آرد برنج، شیر، شکر و گلاب. بعد از پخت روش دارچین بپاشید. میتونید با پسته خرد شده هم تزئین کنید. حرارت رو کم کنید تا فرنی ته نگیره. میتونید از شیر کم چرب استفاده کنید. برای طعم بهتر کمی هل هم بهش اضافه کنید. فرنی رو توی یخچال خنک کنید و بعد میل کنید.
طالبی یا هندوانه
میوه های تابستونی که نیاز به هیچ کاری ندارن. فقط کافیه خردشون کنید. هندوانه رو توی یخچال بذارید تا خنک بشه. میتونید با تخمه هم بخورید. طالبی رو میتونید پوره کنید و اسموتی درست کنید. هندوانه برای رفع تشنگی خیلی خوبه. طالبی رو قبل از خوردن بشویید. هندوانه رو با پنیر لیقوان هم میشه خورد.
شیرموز
موز و شیر رو توی مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید. میتونید عسل هم بهش اضافه کنید. کمی دارچین هم طعمش رو بهتر میکنه. میتونید از شیر سرد استفاده کنید. برای غلیظ تر شدن میتونید چند تکه یخ هم بهش اضافه کنید. موز رو قبل از استفاده توی فریزر بذارید تا سرد بشه. شیرموز رو بلافاصله بعد از درست کردن میل کنید.
آب هویج
هویج رو توی آبمیوه گیری بریزید و آبش رو بگیرید. میتونید با کمی آبلیمو میل کنید. برای شیرین تر شدن میتونید یک عدد سیب هم بهش اضافه کنید. آب هویج برای تقویت بینایی خیلی خوبه. هویج ها رو قبل از آبگیری خوب بشویید. بهتره از هویج های تازه و آبدار استفاده کنید. آب هویج رو بلافاصله بعد از درست کردن میل کنید.
سالاد شیرازی
خیار، گوجه، پیاز و آبلیمو. یه سالاد ساده و خوشمزه. میتونید با نعناع خشک تزئین کنید. کمی فلفل سیاه هم بزنید. میشه با نون پنیر خورد. اگر پیازتون تنده، قبل از استفاده بذاریدش توی آب سرد. خیار و گوجه رو ریز خرد کنید. سالاد شیرازی رو بلافاصله بعد از درست کردن میل کنید.
املت پیاز
پیاز رو تفت بدید، تخم مرغ اضافه کنید. نمک و فلفل بزنید. میتونید کمی زردچوبه هم بهش اضافه کنید. با نون بربری داغ خیلی خوشمزه میشه. حرارت رو کم کنید تا املتتون نسوزه. میشه کمی سبزی خشک هم بهش اضافه کرد. پیاز ها رو ریز خرد کنید. از روغن کمتری برای سرخ کردن پیاز استفاده کنید.
نان و خرما
یک میان وعده یا صبحانه سنتی و مقوی. نان و خرما رو با هم بخورید. میتونید با چای شیرین میل کنید. از خرمای نرم و تازه استفاده کنید. میتونید با گردو هم بخورید. نان سنگک با خرما خیلی خوشمزه میشه. خرما انرژی زیادی داره. این ترکیب برای روزهای سرد زمستان خیلی مناسبه.
پاپ کورن (ذرت بو داده)
ذرت رو توی قابلمه با کمی روغن تفت بدید تا بپزه. میتونید با نمک یا فلفل طعم دارش کنید. موقع پخت در قابلمه رو بذارید. میتونید با کره هم درستش کنید. برای تنوع میتونید از پودر پاپریکا استفاده کنید. ذرت ها رو قبل از پختن بشویید. پاپ کورن یه اسنک عالی برای تماشای فیلمه.
حلوا شکری با نان
یک صبحانه یا میان وعده سریع و پر انرژی. حلوا شکری رو با نان بخورید. میتونید با چای شیرین میل کنید. از حلوا شکری با کیفیت استفاده کنید. میشه با نان بربری یا لواش خورد. اگر دوست دارید، کمی کره هم روی نان بمالید. این ترکیب برای شروع یک روز پر انرژی خیلی خوبه. حلوا شکری رو توی جای خشک و خنک نگهداری کنید.






