نی‌ نی سایت

غذای من‌درآوردی در نی‌نی‌سایت: ۱۷ تجربه‌ی ناب!

همه‌ی ما مادرها، کم و بیش، دوران “غذای من‌درآوردی” رو تجربه کردیم. زمانی که با ته مونده مواد توی یخچال و کمی خلاقیت، یه غذای جدید اختراع می‌کنیم، به امید اینکه بچه‌هامون بالاخره یه چیزی بخورن! نی‌نی‌سایت هم پر از این تجربه‌هاست. من گشتم و ۱۷ تا از بهترین و بامزه‌ترین این تجربه‌ها رو براتون جمع کردم:

این شما و این هم گلچینی از غذاهای من‌درآوردی نی‌نی‌سایتی:

  • ماکارونی با عدس پخته و سس گوجه فرنگی (وقتی گوشت چرخ کرده نبود)
  • کتلت با سیب زمینی آبپز و پیاز داغ (به جای خام)
  • املت با نون باگت خیس خورده (برای حجم بیشتر)
  • کوکو سبزی با ماست (وقتی تخم مرغ کم بود)
  • آش رشته با رشته‌ی پلویی (وقتی رشته‌ی آش تموم شده بود)
  • عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

  • حلیم با برنج نیم‌دونه (به جای گندم)
  • کوفته تبریزی با لپه خام (وقتی عجله داشتم!)
  • شیر برنج با نون تست (برای غلیظ‌تر شدن)
  • فرنی با آرد برنج و نشاسته (برای تنوع)
  • سوپ جو با بلغور گندم (وقتی جو تموم شده بود)
  • خورشت قیمه با بادمجان سرخ شده (به جای سیب زمینی)
  • آبگوشت بدون گوشت (با حبوبات و سیب زمینی فراوون)
  • پیتزا با نون لواش و مواد داخل یخچال
  • سمبوسه با نون تست و پنیر پیتزا
  • ماست و خیار با نعنا خشک و گردو (به عنوان شام سبک)
  • تخم مرغ آبپز رنده شده با کره و نون (به عنوان صبحانه)
  • اسموتی میوه با سبزیجات (برای اینکه بچه‌ها سبزیجات بخورن!)

همه‌ی این غذاها شاید ظاهر خیلی شیکی نداشته باشن، اما با عشق و از سر ناچاری درست شدن!

مهم اینه که بچه‌ها سیر بشن و ما هم یه کم استراحت کنیم!

شما هم تجربه‌های خودتون رو با ما به اشتراک بگذارید!




غذای من درآوردی: تجربیات نی نی سایت

غذای من درآوردی: خلاصه تجربیات نی نی سایت (17 مورد)

1. ترکیب ماکارونی و عدس پخته

خیلی از مامان‌ها توی نی نی سایت گفتن که ماکارونی رو با عدس پخته و آب پز شده ترکیب می‌کنن. بعضی‌ها پیاز داغ هم اضافه می‌کنن و بچه ها دوست دارن. ظاهراً این ترکیب هم سیر کننده است و هم یه جورایی پروتئین و کربوهیدرات رو با هم داره. فقط حواستون باشه عدس‌ها خیلی له نباشن که بافت بدی پیدا نکنه. من خودم هنوز امتحان نکردم ولی تعریفش رو شنیدم. بعضی ها هم میگن یکم شوید خشک هم داخلش بریزیدبرای بچه هایی که بد غذا هستن این گزینه میتونه جواب بده. مهمترین چیز اینه که اول یه مقدار کم درست کنید تا ببینید بچتون دوست داره یا نه.

2. پوره سیب زمینی و هویج با کمی شیر

این یکی خیلی رایجه! سیب زمینی و هویج رو می پزید، بعد با یه مقدار شیر میکس می کنید تا پوره بشه. بعضی مامان‌ها یه ذره کره هم اضافه می کنن که خوشمزه تر بشه. میتونید یه کم جعفری خورد شده هم بریزید توش. البته بعضی از بچه‌ها شیرین دوست ندارن، پس اول بدون شیر امتحان کنید. برای تنوع میتونید یه کم کدو حلوایی هم بهش اضافه کنید. یه نکته مهم اینه که سیب زمینی رو زیاد نپزید که آبکی بشه. این پوره برای شروع غذای کمکی هم خیلی خوبه.

3. سوپ جو با گوشت چرخ کرده قلقلی

سوپ جو رو همه بلدن، ولی با گوشت چرخ کرده قلقلی یه کم خاص تر میشه!گوشت چرخ کرده رو با پیاز رنده شده و ادویه مخلوط می کنید، قلقلی های کوچولو درست می کنید و می ریزید توی سوپ جو. بچه ها عاشق قلقلی ها میشن و سوپ رو بهتر می خورن. می تونید یه کوچولو آبلیمو هم به سوپ اضافه کنید. یه کم هویج رنده شده هم خوشرنگش میکنه. حواستون باشه قلقلی ها خوب بپزن. این سوپ خیلی مقویه و برای سرماخوردگی هم خوبه.

4. تخم مرغ آب پز رنده شده با گوجه فرنگی

تخم مرغ آب پز رو رنده می کنید، یه گوجه فرنگی رو هم رنده می کنید و با هم مخلوط می کنید. یه کم روغن زیتون هم می تونید بهش اضافه کنید. این غذا خیلی ساده و سریعه و برای صبحونه یا میان وعده عالیه. بعضی ها یه کوچولو نمک هم میزنن. میتونید به جای رنده کردن گوجه از پوره گوجه فرنگی هم استفاده کنید. برای بچه هایی که تخم مرغ دوست ندارن، این یه روش خوبه که بهشون تخم مرغ بدید. مهم اینه که تخم مرغ خوب پخته باشه.

5. پوره موز و آووکادو

موز و آووکادو رو با هم له می کنید تا یه پوره خوشمزه به دست بیاد. آووکادو چربی های مفید داره و برای بچه ها خیلی خوبه. موز هم طعم شیرینی داره و بچه ها دوست دارن. میتونید یه کم آب لیمو هم بهش اضافه کنید که سیاه نشه. این پوره برای شروع غذای کمکی خیلی عالیه. آووکادو رو باید خوب انتخاب کنید که نرم و رسیده باشه. موز رو هم سعی کنید خیلی رسیده نباشه که شیرینیش اذیت نکنه.

6. کوکو سیب زمینی رنده شده با سبزیجات

سیب زمینی رو رنده می کنید، با سبزیجات خورد شده (مثل جعفری و شوید) و تخم مرغ مخلوط می کنید و سرخ می کنید. یه کوکو سیب زمینی خوشمزه و مقوی!میتونید یه کم پیاز رنده شده هم بهش اضافه کنید. بعضی ها یه کوچولو آرد هم میریزن توش. میتونید یه کم فلفل دلمه ای نگینی شده هم اضافه کنید. حتما سیب زمینی رو خوب آبش رو بگیرید که کوکو شل نشه. این کوکو رو می تونید توی فر هم درست کنید که سالم تر باشه.

7. فرنی با شیر و آرد برنج و کمی گلاب

فرنی یه غذای سنتی و خیلی مقویه. آرد برنج رو با شیر می پزید و یه کم گلاب بهش اضافه می کنید. برای بچه هایی که تازه غذا خوردن رو شروع کردن خیلی مناسبه. میتونید یه کوچولو شکر هم بهش اضافه کنید ولی بهتره اول بدون شکر امتحان کنید. بعضی ها به جای شیر از شیر مادر استفاده می کنن. میتونید یه کم دارچین هم بهش اضافه کنید. فرنی رو باید مرتب هم بزنید تا ته نگیره. این غذا خیلی زود هضم میشه و برای معده بچه ها خوبه.

8. حریره بادام با آرد برنج و بادام آسیاب شده

حریره بادام هم مثل فرنی خیلی مقویه. آرد برنج رو با بادام آسیاب شده و شیر می پزید. بادام سرشار از ویتامین E و پروتئین هست. میتونید یه کم شکر هم بهش اضافه کنید. بعضی ها یه کوچولو عسل هم میریزن توش. میتونید یه کم پودر هل هم بهش اضافه کنید. بادام رو باید حتما پوست بگیرید قبل از آسیاب کردن. این غذا برای وزن گیری بچه ها خیلی خوبه.

9. پوره کدو حلوایی و سیب

کدو حلوایی و سیب رو با هم می پزید و بعد پوره می کنید. کدو حلوایی شیرینی طبیعی داره و بچه ها دوست دارن. سیب هم ویتامین های زیادی داره. میتونید یه کم دارچین هم بهش اضافه کنید. بعضی ها یه کوچولو کره هم میریزن توش. کدو حلوایی رو باید خوب بپزید که نرم بشه. این پوره برای فصل پاییز و زمستون خیلی مناسبه.

10. عدسی با سیب زمینی و هویج

عدسی رو با سیب زمینی و هویج می پزید. یه غذای کامل و مقوی!میتونید یه کم پیاز داغ هم بهش اضافه کنید. بعضی ها یه کوچولو رب گوجه فرنگی هم میریزن توش. میتونید یه کم زیره هم بهش اضافه کنید. عدس رو باید از قبل خیس کنید تا نفخش گرفته بشه. این غذا برای کم خونی خیلی خوبه.

11. جوجه کباب با طعم متفاوت: ماست و پیاز و زعفران

تکه های جوجه رو در ماست، پیاز رنده شده و زعفران می خوابونید و بعد کباب می کنید. ماست باعث میشه جوجه نرم و آبدار بشه. زعفران هم طعم و عطر خوبی بهش میده. میتونید یه کم آبلیمو هم بهش اضافه کنید. بعضی ها یه کوچولو روغن زیتون هم میریزن توش. جوجه ها رو باید خوب مزه دار کنید. این جوجه کباب خیلی خوشمزه و لذیذه.

12. املت سبزیجات

تخم مرغ رو با سبزیجات خورد شده (مثل فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی، قارچ و پیاز) مخلوط می کنید و سرخ می کنید. یه املت خوشمزه و پر از ویتامین!میتونید یه کم پنیر پیتزا هم بهش اضافه کنید. بعضی ها یه کوچولو سوسیس هم میریزن توش. میتونید یه کم آویشن هم بهش اضافه کنید. املت رو باید با حرارت ملایم بپزید. این املت یه صبحونه کامل و مغذیه.

13. خوراک لوبیا با کمی آبلیمو

خوراک لوبیا رو طبق دستور همیشگی درست می کنید و در آخر یه کم آبلیمو بهش اضافه می کنید. آبلیمو طعم خوراک لوبیا رو خیلی بهتر می کنه. میتونید یه کم پیاز داغ هم بهش اضافه کنید. بعضی ها یه کوچولو سرکه هم میریزن توش. میتونید یه کم فلفل سبز تند هم بهش اضافه کنید. لوبیا رو باید از قبل خیس کنید تا نفخش گرفته بشه. این غذا برای فصل سرما خیلی مناسبه.

14. کتلت گوشت و سیب زمینی

گوشت چرخ کرده رو با سیب زمینی رنده شده، پیاز رنده شده و ادویه مخلوط می کنید و سرخ می کنید. یه کتلت خوشمزه و پرطرفدار!میتونید یه کم جعفری خورد شده هم بهش اضافه کنید. بعضی ها یه کوچولو آرد سوخاری هم میریزن توش. میتونید یه کم فلفل دلمه ای نگینی شده هم اضافه کنید. حتما سیب زمینی رو خوب آبش رو بگیرید که کتلت شل نشه. این کتلت رو می تونید با نون یا برنج سرو کنید.

15. آش رشته با کشک فراوان

آش رشته رو طبق دستور همیشگی درست می کنید و در آخر کشک فراوون بهش اضافه می کنید. کشک طعم آش رشته رو خیلی بهتر می کنه. میتونید یه کم پیاز داغ و نعنا داغ هم بهش اضافه کنید. بعضی ها یه کوچولو سیر داغ هم میریزن توش. میتونید یه کم گردو خرد شده هم بهش اضافه کنید. رشته آش رو باید در آخر اضافه کنید تا خمیر نشه. این آش یه غذای کامل و مقوی و سنتی هست.

16. ساندویچ الویه با نان تست

الویه رو طبق دستور همیشگی درست می کنید و با نان تست سرو می کنید. یه ساندویچ ساده و خوشمزه!میتونید یه کم خیارشور و گوجه فرنگی هم بهش اضافه کنید. بعضی ها یه کوچولو کاهو هم میریزن توش. میتونید یه کم فلفل سیاه هم بهش اضافه کنید. نان تست رو می تونید کمی تست کنید تا ترد بشه. این ساندویچ برای پیک نیک و مسافرت خیلی مناسبه.

17. خاگینه با شیره انگور

تخم مرغ رو با آرد و شیر مخلوط می کنید و توی تابه سرخ می کنید. بعد روش شیره انگور می ریزید. یه خاگینه خوشمزه و مقوی!میتونید یه کم دارچین هم بهش اضافه کنید. بعضی ها یه کوچولو هل هم میریزن توش. میتونید یه کم گردو خرد شده هم روش بپاشید. خاگینه رو باید با حرارت ملایم بپزید. این خاگینه یه صبحونه یا عصرونه خوشمزه و مقویه.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا